Oproep voor online expositie: BUILDING FACES

Voor Nuenense jongeren is het haast onmogelijk om aan een woning te komen. Starterswoningen zijn onbetaalbaar en de huurprijzen rijzen de pan uit. Dit probleem wordt alsmaar groter. Voor beleggers is het een lucratieve handel geworden om woningen op te kopen, en dat helpt zeker niet mee aan de oplossing van dit probleem. Er moet iets aan gebeuren!

Wij weten nauwelijks wie deze jongeren in Nuenen zijn. Daarom willen wij middels een online expositie deze jongeren (tot 35 jaar) een gezicht geven.

Jonge ervaringsdeskundige, Valerie Nolte, wil graag aandacht vragen voor dit grote probleem en roept Nuenense jongeren op zich hiervoor aan te melden. Samen met Professioneel fotograaf en raadslid in de gemeente Nuenen, John Geven gaan ze deze jongeren -op een artistieke manier- op zaterdag 27 februari (Coronaproof) portretteren in zijn studio.

Natuurlijk is dit niet alleen een probleem in Nuenen, maar in heel Nederland. Het probleem staat op de agenda, maar er wordt lang niet genoeg aandacht aan besteed.

Ben jij zo’n jongere en wil jij een gezicht krijgen en wil je meewerken aan deze expositie? Geef je dan op voor 25 februari via: info@johngevenstudios.nl

https://johngevenfotografie.nl/ons-team/john-geven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.