De webinar staat online!

Initiatiefnemers Valerie, Pieter en Kathelijn stellen zich aan je voor tijdens deze webinar. Speciaal uitgenodigd is Trevor James van Cooplink. Door zijn jarenlange ervaring als architect en zijn betrokkenheid bij het onderzoeken en opzetten van wooncoöperaties en zelfbeheerprojecten in Londen en Nederland, weet Trevor je alles te vertellen over dit soort projecten.

Vragen zoals: Wat is een wooncoöperatie? Betekent het dat ik mijn huis zelf kan kopen of huur ik dan? Hoe zit het eigenlijk met het financieren van een huis in een wooncoöperatie? Waar gaat dit opgestart worden, hoe gaat het proces verlopen en hoelang gaat dat duren? zullen beantwoord worden om je een beeld te geven van wat wij doen en hoe dit jou kan helpen in je zoektocht naar een geschikte woning.

2 reacties op “De webinar staat online!”

  1. Ingrid Luth te Hofsté

    Het lijkt ons een mooi project ,maar over ouderen word bijna niet gesproken.
    Onze interesse gaat uit voor een bungalow of iets van die aart .
    Is daar ook een plaats voor vrij. Wij laten een mooi huis achter ( te verkopen) en dan toch in Nuenen te blijven wonen .

    1. Hoi Ingrid,

      Dankjewel voor je bericht.
      In de webinar wordt inderdaad (nog) niet over senioren gesproken. Dit omdat we de webinar hebben opgenomen als eerste stap voordat de inschrijvingen voor senioren geopend waren. Overal waar over jongeren of starters gesproken wordt kan je dit ook als senioren invullen.
      Wat betreft de mogelijkheid voor een bungalow staan de opties nog open. Samen met de deelnemers wordt gekeken naar de verschillende mogelijkheden qua type huizen. Hier heb je dus zelf inspraak op!

      Groet, Valerie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *