Eeneind, Boord en Opwetten

Ook de kapel die op Eeneind te vinden is heeft een lange geschiedenis. De kapel is gebouwd in 1348 in de gemeente Boord ende Wetten. Daaronder vielen Boord, Opwetten, Wettenseind, Eeneind en Coll. Door de eeuwen heen heeft de kapel verschillende doeleinden gehad totdat deze in 1917 werd afgebroken. De Sint-Antoniusschut heeft er in de jaren 80 voor gezorgd dat de kapel herbouwd werd in Eeneind, en op zaterdag 19 september 1987 is de kapel “overgedragen” aan de Eeneindse gemeenschap. Breng een bezoekje aan de kapel om meer te weten te komen over de geschiedenis!

Woon jij op het Eeneind in een (te) grote woning en wil je kleiner wonen? Of wil jij als Eeneinder het ouderlijk huis verlaten? Schrijf je in en we gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden voor wonen in jou buurt te bekijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *