Wonen, werken en wandelen in Eeneind!

Eeneind heeft naast wonen en zakelijke kansen ook volop natuur om van te genieten.

Zo kan je een hele middag langs de waterkant genieten bij Enode, of met de hengel plaatsnemen bij ’t Pluimke. Ook een wandeling langs de Kleine Dommel is een aanrader! Bezoek de Collse Watermolen net over de grens in Eindhoven, en wandel daarna Eeneind weer in om te genieten van een lekker hapje en drankje op het terras van D’n kleine dommel.

Woon jij op het Eeneind in een (te) grote woning en wil je kleiner wonen? Of wil jij als Eeneinder het ouderlijk huis verlaten? Schrijf je in en we gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden voor wonen in jou buurt te bekijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *