Must visit in Nederwetten!

Iedereen kent wel de Oude Toren in Nederwetten maar ben je ook bekend met Vaderland?

Vaderland is een natuur-inclusieve belevingsboerderij, net om de hoek van de Oude Toren. Zoals ze zelf zeggen: “Onze droom is groot. We zijn al bezig met een groentetuin, boerderijwinkel en workshops. We willen graag een terras, restaurant, een natuurspeelplek, vergaderruimtes en gastenkamers.” De ultieme plek dus om eens langs te gaan voor verse groenten, losse gerechten of een heel 3-gangen menu voor thuis, BBQ, picknick of borrelplank op maat, de pluktuin, workshops of cadeaubonnen. Voor ieder wat wils dus!

Je vindt Vaderland aan de Kerkhoef 12 in Nederwetten, de winkel is open op vrijdag van 12-17u en zaterdag van 10-14u.

Was jij al bekend met Vaderland? Of staat je bezoek na deze post al gepland? Laat het ons weten in de comments!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *