Kom jij in actie voor jouw toekomstige woning?

workplace, team, business meeting

Stel je voor: zelf meedenken over je eerste woning, samen met anderen. 

Ben jij op zoek naar een woning in Nuenen? En sta je ervoor open om daarvoor jouw talent in te zetten? Mee te denken over de plek, mee te praten met de gemeente, architecten en bouwers over de plannen? En mee te zoeken naar financiering? 

Laat dan je naam en e-mailadres hier achter en wie weer zit jij binnenkort om de tafel met andere Nuenense woningzoekers en bedrijven en gemeente.

En om dat mogelijk te maken hebben wij wat informatie van je nodig. Graag willen we je daarom vragen om een aantal vragen te beantwoorden. Klik hier om naar de vragen te gaan. Alvast veel dank en tot ziens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.